Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Gerelateerd project

Naar projectoverzicht »

Plaatsen dakkapel

Plaatsen dakkapel

in Veenendaal

Een dakkapel maakt Rodenburg geheel voor u op maat. De dakkapel zal door ons team vakkundig...

Dakkapellen

Dakkapellen

Rodenburg plaatst binnen één dag een dakkapel, waardoor uw donkere of krappe zolder verandert in een prettige slaapkamer, hobbyruimte of studeervertrek. 

Het bouwen van een goede dakkapel vraagt vakmanschap, flexibiliteit en creativiteit.
Uw eigen dakkapel moet immers helemaal passen in de stijl van uw huis en bij uw persoonlijke stijl. 


Wij staan voor u klaar om een eerlijk advies te geven over de mogelijkheden voor uw dakkapel. Bovendien verzorgen wij het hele traject voor u. Van het aanvragen van een vergunning tot de laatste afwerking. Alles is bij ons in vertrouwde handen. Bovendien hanteren wij een snelle levertijd.

 

Onze werkwijze

 

Conceptfase
Nadat u via de website of telefonisch een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd, ontvangt u een duidelijke richtprijs. Omdat wij onze producten zelf maken, is er volop ruimte om uw dakkapel af te stemmen op uw wensen. Wij bieden u tevens de gelegenheid om op uw gemak te gaan kijken bij referenties in de buurt. 

Nadat u akkoord gaat met de offerte, verzorgen wij indien nodig de aanvraag van een vergunning. Of een vergunningsaanvraag voor u noodzakelijk is, kunt u vergunningscheck doen op  www.omgevingsloket.nl. Zodra deze aanvraag is goedgekeurd, kunnen we naar de volgende stap.

Plaatsingsfase
Bij het plannen van de datum en de werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de overlast zo veel mogelijk beperkt wordt. Uiteraard staan wij hiervoor in nauw overleg met u. Ook tijdens de bouwwerkzaamheden kunt u ervan verzekerd zijn dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft.

Ook na het plaatsen van uw dakkapel kunt u op ons rekenen. Wij werken alles netjes af en zorgen voor de oplevering die van te voren is afgesproken.