Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Gerelateerd project

Naar projectoverzicht »

Aanbouw

Aanbouw

in Naarden

Realisatie van een aanbouw aan de Cort van den Lindenlaan in Naarden Het betreft hier een...

Kozijnen

Kozijnen

Rodenburg is gespecialiseerd in het leveren en monteren van zowel houten, stalen als kunststof kozijnen.

Dit is een specialisme dat bij veel nieuwbouw- en verbouwprojecten van pas komt. Gevelelementen zijn altijd maatwerk. Wij zijn snel en flexibel in de levering van hoogwaardige op maat gemaakte producten.

 

Houten kozijnen

Rodenburg plaatst uiteenlopende houten kozijnen, ramen, deuren, draaikiepramen, hefschuifpuien, ronde kozijnen, erkers, serres en andere gevelelementen. Ze worden volledig op specificatie vervaardigd en voldoen aan de hoogste eisen. Deze kwaliteitsproducten worden toegepast bij de nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden.

Stalen kozijnen

Stalen kozijnen hebben jarenlang de uitstraling en het statige karakter bepaald van oude fabrieken, kerken en kantoren. De laatste jaren neemt de vraag naar dit klassieke maar ook tijdloze product weer toe. Bijvoorbeeld bij renovatieprojecten bij kerken of fabrieken. Maar ook op de particuliere huizenmarkt wordt steeds vaker gekozen voor de statige en industriële uitstraling van stalen kozijnen.

Rodenburg levert de stijlvolle stalen kozijnen in een hoogwaardige kwaliteit. De stalen kozijnen zijn goed geisoleerd en tochtvrij, roesten niet en ze zijn inbraakwerend. De kozijnen zijn leverbaar in alle vormen en maten.

Kunststof kozijnen

Rodenburg past bij steeds meer nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten kunststof kozijnen toe. Stijlvolle kozijnen die in alle opzichten een aantrekkelijke geveloplossing zijn.
Ze zijn duurzaam en veilig, bieden uitstekende (glas)isolatiemogelijkheden en voldoen aan uw esthetische eisen. Kunststof kozijnen voorzien in de mogelijkheid om een grote glasoppervlakte te combineren met een slanke profilering. Daarbij gaat het steeds vaker om relatief dik glas dat geluid en warmte optimaal weert.

De kozijnen worden vervaardigd uit hoogwaardige profielen. De profielen zijn weerbestendig dankzij de stabilisator calcium-zink. (Een milieuvriendelijk alternatief voor lood.) Vanzelfsprekend zijn de profielen c.q. kozijnen leverbaar in een groot aantal kleuren.