Prefab Oplossingen

Wat begon met een gedachte, een behoefte vanuit de maatschappij, is uitgegroeid tot een bijzonder concept van een multifunctionele prefaboplossing dat een zinvolle bijdrage levert aan de huidige markt.

Deze prefaboplossing is een slim ingedeelde oplossing die in te zetten is voor diverse doeleinden. Het heeft een bebouwd oppervlakte van 35 m², op een kavel van plusminus 60 m2. In onze eigen fabriek stellen we deze prefaboplossing samen met de wensen van onze opdrachtgever. De unit wordt kant-en-klaar aangeleverd op de bouwplaats. Het kan voorzien in alle benodigde faciliteiten, zoals een keuken, een werkruimte, een ruime woonkamer en zorgaanpassingen. Vrijstaand of geschakeld, zodat in de toekomst eventueel herplaatsing op een nieuwe locatie mogelijk is.

Deze prefaboplossing is toe te passen voor verschillende projecten. 

Tijdelijke huisvesting: Deze oplossing wordt geplaatst in leegstaande gebieden in de stad en tijdelijk worden voorzien van huisvesting. Wanneer er grootschalige renovatie plaatsvinden, kan het worden ingezet als wisselwoning.

Studentenhuisvesting: in de grote steden is er schrijnend te kort aan woningruimte voor studenten. Door de slimme indeling en het kleine opperplak betaalbaar voor studenten.

Kantoor: heeft u kantoorruimte tekort of vindt er een grootschalige verbouwing plaats, de units worden voor u ingericht als kantoorruimte.

Zorg: deze oplossing wordt ingezet in de zorg als zorgwoning, quarantaine plek, tijdelijke huisartsenpost, etc.

Horeca: start je eigen pop-up restaurant of koffiebar. Ruimte genoeg voor een bar en professionele keuken.

Onze prefab ruimte oplossing is aan elkaar te schakelen en op elkaar te stapelen. Hierdoor kunnen wij de ruimte verdubbelen in het gebruik.

Schakelbaar

Onze prefab ruimte oplossing is aan elkaar te schakelen. Hierdoor wordt de oppervlakte van de oplossing verdubbeld.

Stapelbaar

Doordat de oplossing is opgebouwd uit Skellet, is het mogelijk om de ruimtes op elkaar te stapelen. Hierdoor kunnen wij de ruimte verdubbelen in het gebruik.

Kozijnen

Bij een minimale afname van tien oplossingen is het mogelijk om maatwerk te leveren. Dit kunnen wij doen in de vorm van de indeling van de kozijnen en het soort kozijn. Hierbij gaan wij samen met de klant kijken naar de juiste indeling voor het juiste gebruik.

Contact

Heeft u een project waar onze prefaboplossing een oplossing kan zijn? Neem dan contact op met ons.

Je bent hier:

Uitgelicht project

Visionplanner

Turn-key project, van demontage tot aan oplevering.