Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Gerelateerd project

Naar projectoverzicht »

De Groene Grens

De Groene Grens

in Veenendaal

In het natuurgebied De Groene Grens is ruimte gelaten voor deze prachtige woning. De architectuur...

Zelf een huis bouwen

Zelf een huis bouwen

Zelf uw eigen droomhuis bouwen, op een prachtige kavel. 

Het bouwen van uw eigen woning heeft een groot aantal voordelen, u kunt zelf de indeling bepalen en de uitvoering. Van landhuis tot een moderne bouwstijl bent u bij Rodenburg Bouwkundige Realisatie aan het juiste adres. 

 

Architect & Aannemer

De bouw van uw eigen woning is een spannende tijd. Van de eerste tekeingen tot het overhandigen van de sleutel denken wij actief met u mee. Samen met de architect komen de eerste schetsen tot stand, daarin worden de mogelijkheden van de locatie, de regelgeving en natuurlijk alle wensen meegenomen. 

Als aannemer zijn we vanaf het begin van het proces betrokken, zodat we kunnen meedenken in de juiste keus van de bouwmaterialen, bouwsystemen, afwerkingen en duurzame installaties. 

 

De bouw kan beginnen!

Wanneer de tekeningen klaar zijn en de keuzes zijn gemaakt kan de bouw beginnen! Wij starten als aannemer met de werkvoorbereiding (het bestellen van de juiste bouwmaterialen en maken van een juiste planning). In het gehele proces houden we u als opdrachtgever nauw betrokken.

 

Ervaring en kwaliteit

Onze jarenlange ervaring in bouwprojecten kunt u terugvinden in het resultaat, namelijk geen overschrijding van het budget, volledige afstemming met de opdrachtgever, duurzaamheid en doordachte oplossingen.

 

Meedenken

Heeft u plannen om te gaan bouwen. Neem gerust contact op!