Turn Key projecten

Turn-key projecten komen wij steeds vaker tegen in onze aanvragen. Een goed afgewerkt kantoor of werkplek geeft plezier en mensen werken effectiever en efficiënter. Maar ook binnen nieuwbouw projecten zie we het terugkomen.

Wat houdt een turn-key project precies in?

Als u een aanvraag voor een turn-key project doet bij ons, draagt u de complete bouw van een woning, kantoorpand of renovatie aan ons over. Alle taken en verantwoordelijkheden pakken we op. Wij inventariseren uw wensen en verzorgen de vloeren, wanden, plafonds, verlichting, werkplekindeling, het schilderwerk en de inrichting. Dat doen we van demontage tot aan oplevering.

Wat zijn de voordelen van een turn-key aanpak?

Het belangrijkste is dat we u als opdrachtgever volledig ontzorgen. Dat komt omdat we in onze turn-key aanpak ver gaan. Na overeenstemming over prijs en de planning, gaan we direct aan de slag. We zijn daarbij steeds alert en proactief; vragen beantwoorden we net voordat ze gesteld zijn.

De turn-key aanpak werkt vele malen efficiënter aangezien we de weg kennen binnen de bouwwereld en goede samenwerkingen hebben met leveranciers.

Kortom, tijdsbesparing, één aanspreekpunt, duidelijke planning en de totaalprijs is vooraf bekend bij iedereen.

Contact

Heeft u ook een Turn Key project dat u graag uit handen zou willen geven? Neem dan contact op met ons.

Je bent hier:

Uitgelicht project

Visionplanner

Turn-key project, van demontage tot aan oplevering.