Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Parkhof Rhenen

Wij bieden u de mogelijkheid aan om gezamenlijk met de toekomstige buren deze locatie in te richten. Laat ons weten wat u belangrijk vindt en graag zou willen zien in de plannen van uw nieuwe woning.

De verkoop gaat zeer binnenkort van start, dus reageer snel zodat we meteen voor u aan de slag kunnen gaan! Wij zijn erg benieuwd naar uw woonwensen. Ook nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 8 juni inloop vanaf 19:30 uur (aanvang: 20:00 uur) locatie Restaurant & Lounge Bar 3 Zussen (kerkewijk zuid 115, 3911 SC Rhenen). Laat u tijdens deze avond informeren over de mogelijkheden die we u bieden om deze woningen geheel naar eigen wens aan te passen. Neem tijdens deze avond een optie op een van de kavels zodat we samen uw droomwoning kunnen gaan samenstellen. Deze GB4All woningen zijn niet alleen comfortabel en energiezuinig, maar ook milieuvriendelijk en modulair aanpasbaar. 

Plaats: Rhenen
Datum: 8 juni 2016

Bouwen doe je samen, zo denken we daarover bij Rodenburg. En daarom werken steeds meer opdrachtgevers met ons samen bij projecten van uiteenlopende omvang. U leest er meer over op deze website.

Project in beeld