Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Contactpersoon

Meer weten over realisaties of een afspraak maken? Neem dan contact op met Tim.

Tim Rodenburg

Telefoon: 0318-463368

E-mail: Mail Tim

Vacature Werkvoorbereider

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving, barst je van de energie, ben je een echte vakman en functioneer je prima zelfstandig binnen een team? Dan is dit jouw droombaan.

Werkvoorbereider (m/v)

 

Wat ga je doen?

Het is een fulltime job waarbij je na een interne opleiding verantwoordelijk bent voor de werkvoorbereiding. Op het moment dat de opdrachtgever een ‘go’ geeft, ga je de opdracht verwerken. Je dient te zorgen voor de juiste tekeningen, je denkt mee in complexe vraagstukken rondom het project,  je bewaakt de begroting en de uren die worden gemaakt. De inkoop van de materialen regel je tijdig, je zorgt dat alles gedocumenteerd wordt en de tekeningen up-to-date blijven.  Een adequate planning is hierin een pré, zodat de deadlines gehaald kunnen worden.

 

Jouw vaardigheden:

  • Enthousiaste en gedreven basishouding met een technische kijk;
  • Ervaring in de bouwsector;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en communicatief vaardig;
  • Klant- en servicegericht werken staat bij jouw hoog in het vaandel.

 

Ons aanbod

Je maakt onderdeel uit van Rodenburg BV, een dynamisch en innoverend bedrijf waar hard gewerkt wordt in een ongedwongen sfeer. Meer informatie over ons bedrijf is te vinden op www.rodenburgbv.nl. Wij bieden je een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en een marktconform salaris.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV met motivatie naar Tim Rodenburg (t.rodenburg@rodenburgbv.nl).