Zoekresultaten

Je bent hier:

Voldoet u aan de zorgplicht?

Voldoet u aan de zorgplicht? Het vuur is binnen! Is de brandveiligheid op orde? Niets is belangrijker dan de veiligheid van de mensen in uw gebouw. Is uw pand brandveilig? Brand in uw gebouw kan een enorme schade aanrichten. Materiële schade of persoonlijk letsel dat niet in geld valt uit te drukken. Bedrijfsactiviteiten worden voor…

Read more

Samenwerking met BBAN

Blij en enthousiast zijn we een samenwerking aan gegaan met BBAN Bouwbegeleiding & Advies.
Zij leveren bouwbegeleiding van begin tot het eind. In Soest hebben we samen een project opgepakt. Een vakkundig en betrouwbare samenwerking. Op naar de volgende tevreden samenwerking.

Read more

DAG VAN DE BOUW 2016

Heb jij de bouw van een brug wel eens van dichtbij gezien? Of op het bouwterrein van een woonwijk gestaan? Weet jij hoe een kanaal wordt verdiept en verbreed? Of hoe schaatsbanen en stations worden gerenoveerd?  Dit kan allemaal op zaterdag 4 juni; op de Dag van de Bouw!

Read more

Start bouw!

Wonen zoals jij dat wilt, bewust en betaalbaar.Deze woningen zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, flexibel en energiebesparend. Deze week zijn wij gestart met de bouw in Lent.

Read more

VCA gecertificeerd!

Ja ook wij zijn VCA gecertificeerd! VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om onze medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Read more

Ook Oldtimers timmeren wij af!

Deze prachtige Chevrolet hebben wij mogen aftimmeren. Wat een plaatje!

Timmeren is ons vakgebied. Deze klant heeft zijn oldtimer aan ons toe vertrouwt! Voor de laadbak hebben wij het mooiste hout opgezocht om de Chevrolet compleet te maken

Read more

Dag van de Bouw

We kijken met veel enthousiasme en trots terug op afgelopen weekend. Twee fantastische dagen op de Dag van de Bouw! De mini-bouwplaats was een hele belevenis voor jong en oud. De kinderen konden zagen, timmeren, graven, frezen of virtueel een badkamer bouwen.

Read more

Informatie Dag van de Bouw

Op 12 en 13 juni 2015 vinden de Bouw inspiratiedag en de Dag van de Bouw plaats. Wij nemen deel aan de organisatie van dit super leuke evenement. Save the date!

De basisscholieren uit groep 7 en 8 kunnen onder andere op een leuke en leerzame manier kennismaken met techniek. Hieronder leest u de nodige informatie.

Read more

Verrast!

Afgelopen periode hebben we een mooi en goed traject mogen doorlopen met PXL. Samen zijn we op ontdekkingstocht gegaan om te onderzoeken wat de kern is van ons merkverhaal en op welke manier wij ons merkverhaal naar buiten willen brengen.

Read more

Vergunningvrij bouwen!

Per 1 november 2014 treden de nieuwe regels voor vergunningvrij bouwen in werking. “Bedrijven en bewoners krijgen meer ruimte voor innovatie en eigen initiatief door de regels eenvoudiger te maken of te versoepelen,” aldus Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu. De nieuwe regels zorgen ervoor dat er meer aan- of uitgebouwd wordt, of bijgebouwen geplaatst worden.

Read more